Fardaus Rahmat | Welcome

Nak Sales Korang Laju?

SharePembaca Budiman, Assalamualaikum & Salam Sejahtera, Awak Nak Sales awak Laju Macam Roket ? Awak Nak Pukau Jutaan Pelanggan ? Awak BOLEH dan awak akan ketahui rahsianya : ✅ 100% Zero-Cost Marketing ! ✅ Kuasa VIRAL SuperDahsyat ! ✅ Lebih Jimat & Menguntungkan ! Nak ? Terus je lawat website ni.. Saya rekomen! Rahsia Golden…
Read more

Rahsia Golden Triangle – Ringkasan Cerita

ShareAssalamualaikum dan Salam Sejahtera, Pembaca budiman, Kisah sebenar salah seorang client company turnover lebih RM 1 juta.. Annually sebelum jumpa kami, beliau telah menghabiskan 6 angka untuk campaign marketing tahun lepas. Walau bagaimanapun tahun ini company beliau telah menjimatkan kos marketing hampir RM100,000 dengan gunakan sebuah sistem special di dalam Rahsia Golden Triangle dan kini…
Read more

Been too long

ShareAssalamualaikum, Dear All, Looks like it has been too long that I have not written .. Sooooo sorry as I have to focus on other areas of live. Hope that everyone is GREAT and HAPPY.   Thank you.

TTTE | Jangan Abaikan Peluang Tune Talk Tone Excel

ShareAssalamualaikum dan salam hormat, Pembaca Sekelian, Saya berkenan nak kongsikan satu video panduan untuk peluang berniaga dalam TTTE. Harap para pembaca sekelian dapat manfaat dari video ni, boleh klik link di bawah ni untuk download video ni ye. Video Panduan TTTE   Ikhlas, Dari Saya  

Jangan Abaikan Potensi Tune Talk Tone Excel | TTTE

ShareAssalamualaikum dan salam hormat, Para pembaca yg budiman,   Kita guna handphone kita, tapi bila orang lain top up, kita dapat duit. Mana ada benda macam ni di dalam dunia? Ya, betul. Tak pernah ada perkara macam ni dalam dunia sampai la orang Malaysia sendiri cipta program HEBAT ini  pada tahun 2010. Seperti yang dijangkakan, peluang…
Read more

Sambungan Program Bijak untuk pengguna talian TTTE

ShareAssalamualaikum dan salam sejahtera, Ni sambungan daripada tulisan ringkas saya berkenaan program dan talian handphone Tune Talk Tone Excel, ringkasnya TTTE. Bawah ni saya kongsikan 16 sebab kenapa saya tukar talian handphone saya dari Digi ke TTTE: 1. Saya boleh kekalkan nombor lama saya… tak perlu tukar tukar nombor telefon sekarang 2. Saya boleh mula…
Read more

Program BIJAK Untuk Pengguna Telefon TTTE

ShareAssalamualaikum & Selamat sejahtera, Baru baru ni saya ada terjumpa satu program bijak untuk pengguna telefon dan saya pun tak lepaskan peluang untuk melihat dan merasai sendiri menjadi peserta program ini. Program ini SIMPLE Dengan bermodalkan tak sampai RM100, kita cuma perlu menukar telco kita sekarang dan guna simkad TTTE (Tune Talk Tone Excel). Kita…
Read more

Pentingnya MOOD Dalam Penulisan Ebook

ShareAssalamualaikum & Salam sejahtera, Dah lama tak menulis.. sampaikan nak cari idea pun susaaahhhh… 🙂 Anyway, salah satu cara nak mula menulis ebook / blog / buat kerja apa sekalipun.. mestilah kena ada MOOD.. Penulisan/produk digital yang berkualiti terletak pada maklumat / info yang di jual. Berbaloi atau tidak membeli produk penulisan/digital bergantung kepada kekemasan…
Read more

Cipta App Anda Sendiri – Part II

ShareSalam Sejahtera, Ingat lagi post saya berkenaan cipta app sendiri? Kalau tak ingat, boleh baca semula kat sini: http://fardausrahmat.com/?p=29 Anda ada: 1. Bisnes? 2. Website / blog? 3. Smartphone? Pada masa depan, insyaallah PASARAN kita akan berubah… mereka yang berniaga di internet atau pun off-line bisnes, pasti akan mula berkira2 untuk memasarkan perniagaan mereka dalam bentuk…
Read more

4 Orang Pakar Nak Kongsi Idea Utk Jadi Pelabur

ShareSalam Sejahtera, Adakah anda seorang PELABUR atau PELEBUR? Ada beza ke antara pelabur dengan pelebur ni? Pelabur = Orang yang ada ilmu dalam pelaburan dan melabur di tempat yang betul Pelebur = Orang yang takde ilmu pelaburan, melabur di tempat salah, dan EKSYEN… konon-konon dia pelabur sejati… padahal, takde satu pun “pelaburan” dia yang menguntungkan……
Read more