Author: fardaus

Fardaus Rahmat | Welcome

Tawaran PANAS! 72 Ebook PLR

ShareSalam hormat, Anda mencari bahan utk menulis ebook pertama anda? Atau sedang berkira2 nak buat blog sendiri? Atau sedang menyediakan bahan utk facebook fanpage? Tiada masa untuk mencipta / menulis sendiri ebook anda? Atau macam2 lagi idea anda sekarang ni…tapi tak tau nak buat macam mana… TAWARAN PANAS DARI SAYA! 72 file Ebook PLR yang…
Read more

Free Photo Editing Software

ShareLet’s look into free photo editing software. Are there any cheaper alternatives to Adobe Photoshop CS2’s steep price? There are a handful of products in the under-$100 price range, with products available from Adobe, Corel, and even Microsoft. But, there are also a variety of programs available in an even lower price range–free! Freeware programs…
Read more

A Career In Fashion Photography

ShareDear All, We see them everywhere, in magazines, on the run way, in advertisements on TV. They are the slender women strutting their stuff or extra ordinary beauties with their sultry looks flashing their pearly whites while wearing the newest styles from the hottest Designers. We are talking about the fashion models of today, yesterday…
Read more

Subway Buy 1 FREE 1

ShareAssalamualaikum dan salam sejahtera. Jangan ingat tajuk saya main-main ye.. saya dah tengok dari tengahari tadi kat kedai Subway ygsama.. org ramai beratur sampai ke luar pintu.. semua gara-gara promosi subway buy 1 free 1… saya pun tak pasti apa menu subway utk hari ni.. tapi saya rasa semua menu sama jek.. Nantilah.. kalau saya…
Read more

Cipta APP Anda Sendiri?

ShareAssalamualaikum & Salam Sejahtera, Telefon smart-phone makin banyak dalam pasaran… komputer yang nipis pun makin banyak di pasaran… TETAPI… saya dah boleh cipta APP saya sendiri… tak percaya? Download kat sini: FARDAUS APP Simple je sebenarnya steps nak create APP sendiri ni ye… saya pun dah berkira-kira nak memberikan perkhidmatan buat APP utk sesiapa yang…
Read more

Kuasa IKLAN

ShareAssalamualaikum dan salam sejahtera, Semalam saya dok baca Mingguan Wanita.. fuhhh… punyalah banyak IKLAN ye? Nasib baik artikel-artikel dalam MW pun tak sedikit… kalau artikel sikit dibandingkan dengan IKLAN… memang jawabnya jadi majalah iklan je lah MW nanti… Anyway.. apa yang saya nak kongsi di sini ialah berkenaan IKLAN itu sendiri… Memang sebenarnya kalau kita…
Read more

Still Figuring Out…

ShareAfter a few days, I’m still figuring out how to manage this theme that I downloaded for my website..

Assalamualaikum…

ShareAssalamualaikum semua… Hari yang indah hari ni… alhamdulillah… dapat saya publish website ni.. Sambil2 tu, dapat juga saya prepare satu app utk website saya ni…best sebenarnya buat APP ni ye..  🙂 Harapan saya, saya dapat membantu sesiapa yang berminat dengan HR atau Perniagaan Internet …