Category: General

Fardaus Rahmat | Welcome

Been too long

ShareAssalamualaikum, Dear All, Looks like it has been too long that I have not written .. Sooooo sorry as I have to focus on other areas of live. Hope that everyone is GREAT and HAPPY.   Thank you.

Sambungan Program Bijak untuk pengguna talian TTTE

ShareAssalamualaikum dan salam sejahtera, Ni sambungan daripada tulisan ringkas saya berkenaan program dan talian handphone Tune Talk Tone Excel, ringkasnya TTTE. Bawah ni saya kongsikan 16 sebab kenapa saya tukar talian handphone saya dari Digi ke TTTE: 1. Saya boleh kekalkan nombor lama saya… tak perlu tukar tukar nombor telefon sekarang 2. Saya boleh mula…
Read more

Pentingnya MOOD Dalam Penulisan Ebook

ShareAssalamualaikum & Salam sejahtera, Dah lama tak menulis.. sampaikan nak cari idea pun susaaahhhh… 🙂 Anyway, salah satu cara nak mula menulis ebook / blog / buat kerja apa sekalipun.. mestilah kena ada MOOD.. Penulisan/produk digital yang berkualiti terletak pada maklumat / info yang di jual. Berbaloi atau tidak membeli produk penulisan/digital bergantung kepada kekemasan…
Read more

Tawaran PANAS! 72 Ebook PLR

ShareSalam hormat, Anda mencari bahan utk menulis ebook pertama anda? Atau sedang berkira2 nak buat blog sendiri? Atau sedang menyediakan bahan utk facebook fanpage? Tiada masa untuk mencipta / menulis sendiri ebook anda? Atau macam2 lagi idea anda sekarang ni…tapi tak tau nak buat macam mana… TAWARAN PANAS DARI SAYA! 72 file Ebook PLR yang…
Read more

Subway Buy 1 FREE 1

ShareAssalamualaikum dan salam sejahtera. Jangan ingat tajuk saya main-main ye.. saya dah tengok dari tengahari tadi kat kedai Subway ygsama.. org ramai beratur sampai ke luar pintu.. semua gara-gara promosi subway buy 1 free 1… saya pun tak pasti apa menu subway utk hari ni.. tapi saya rasa semua menu sama jek.. Nantilah.. kalau saya…
Read more

Kuasa IKLAN

ShareAssalamualaikum dan salam sejahtera, Semalam saya dok baca Mingguan Wanita.. fuhhh… punyalah banyak IKLAN ye? Nasib baik artikel-artikel dalam MW pun tak sedikit… kalau artikel sikit dibandingkan dengan IKLAN… memang jawabnya jadi majalah iklan je lah MW nanti… Anyway.. apa yang saya nak kongsi di sini ialah berkenaan IKLAN itu sendiri… Memang sebenarnya kalau kita…
Read more

Still Figuring Out…

ShareAfter a few days, I’m still figuring out how to manage this theme that I downloaded for my website..

Assalamualaikum…

ShareAssalamualaikum semua… Hari yang indah hari ni… alhamdulillah… dapat saya publish website ni.. Sambil2 tu, dapat juga saya prepare satu app utk website saya ni…best sebenarnya buat APP ni ye..  🙂 Harapan saya, saya dapat membantu sesiapa yang berminat dengan HR atau Perniagaan Internet …