Nak Sales Korang Laju?

Pembaca Budiman,

Assalamualaikum & Salam Sejahtera,

Awak Nak Sales awak Laju Macam Roket ?

Awak Nak Pukau Jutaan Pelanggan ?

Awak BOLEH dan awak akan ketahui rahsianya :

✅ 100% Zero-Cost Marketing !
✅ Kuasa VIRAL SuperDahsyat !
✅ Lebih Jimat & Menguntungkan !

Nak ?

Terus je lawat website ni.. Saya rekomen!

Rahsia Golden Triangle

Jumpa awak kat sana! 🙂

Rahsia Golden Triangle – Ringkasan Cerita

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

Pembaca budiman,

Kisah sebenar salah seorang client company turnover lebih RM 1 juta.. Annually sebelum jumpa kami, beliau telah menghabiskan 6 angka untuk campaign marketing tahun lepas.

Walau bagaimanapun tahun ini company beliau telah menjimatkan kos marketing hampir RM100,000 dengan gunakan sebuah sistem special di dalam Rahsia Golden Triangle dan kini sedang menambah database pelanggan beliau dengan lebih pantas.

Anda nak tahu rahsianya?

Boleh segera lihat di SINI

Jumpa anda di sana! 🙂

Jangan Abaikan Potensi Tune Talk Tone Excel | TTTE

Assalamualaikum dan salam hormat,

Para pembaca yg budiman,

 

Kita guna handphone kita, tapi bila orang lain top up, kita dapat duit.

Mana ada benda macam ni di dalam dunia?

Ya, betul.

Tak pernah ada perkara macam ni dalam dunia sampai la orang Malaysia sendiri
cipta program HEBAT ini  pada tahun 2010.

Seperti yang dijangkakan, peluang ini merebak seperti gelombang BESAR yang
melanda dan terus melanda.

Lebih 40,000 orang baru sertai program ini bulan lepas dan ianya sentiasa
meningkat. Kalau anda tak beri perhatian sekarang, jangan ketuk kepala
sendiri dan menyesal pada masa akan datang.
Serius.

Anda nak, JOIN DAN BUAT SEKARANG, dan bukannya tunggu orang lain buat baru
anda terkial-kial dan kata:

“Eh, boleh buat duit rupanya!”

Serius saya katakan bahawa inilah peluang bagi sesiapa pun yang ada
RM100 untuk mula membina pendapatan tak masuk akal bermula bulan ini
juga.

Yang paling utama:

1. Ini adalah produk keperluan.

Anda memang dah pakai handphone pun. Kalau dah memang kena keluar duit
setiap bulan utk bayar bil atau top up, kenapa tak masuk aje program ni?
Duit telefon kena keluar juga tapi kali ni anda dapat jana pendapatan semula..
Pendapatan pasif pulak tu.
2. Low Maintenance

Mana nak cari bisnes yang anda kena keluarkan RM20 sahaja untuk maintain?
Sewa kedai pun ribu-ribu setiap bulan.

3. Servis hampir tiada

Kat mana orang top up, anda dapat duit. Sooo… mereka yang sertai program ini
melalui anda tak kacau anda untuk guna telefon mereka. Mereka top up pukul
3 pagi pun anda dapat duit, masa anda tido.

Itu baru permulaan sahaja.

Banyak lagi benefit lain yang saya nak kongsikan tapi biarlah lain kali
pula.

Dan berita baiknya…

Dengar betul-betul…

Dengan ilmu dan pengalaman Tuan Zamri Nanyan, kami telah siapkan satu sistem
untuk pasarkan program ini di internet.

Satu sistem yang seumpama ini tak pernah anda lihat. Carilah di dalam
pasaran tempatan atau luar negara, anda pasti setuju bila anda lihat
sendiri bagaimana program ini berfungsi.

Tapi, walau tiada sistem ini pun sudah ada yang hasilkan 17,000, 40,000, 52,000
malah 240,000 SETIAP BULAN, bayangkan pula apa akan jadi kalau anda ada
sebuah sistem pemasaran yang bakal merebak macam virus?

Gila-gila… huru-hara jadinya bukan?

Soo… kalau anda dah tak sabar, jangan bertangguh lagi. Lihat tawaran saya di:

http://pendapatanpasif.fardausrahmat.com

Isi nama dan email anda dan ambil tindakan hari ini juga!
Ikhlas,
Dari saya

http://pendapatanpasif.fardausrahmat.com

Sambungan Program Bijak untuk pengguna talian TTTE

Assalamualaikum dan salam sejahtera,

Ni sambungan daripada tulisan ringkas saya berkenaan program dan talian handphone Tune Talk Tone Excel, ringkasnya TTTE.

Bawah ni saya kongsikan 16 sebab kenapa saya tukar talian handphone saya dari Digi ke TTTE:

1. Saya boleh kekalkan nombor lama saya… tak perlu tukar tukar nombor telefon sekarang

2. Saya boleh mula berniaga dan perkenalkan kepada kawan kawan tentang TTTE dan potensi nya

3. Saya tak perlu menjual walaupun saya boleh berbuat demikian

4. Kalau saya nak, saya boleh jual simkad TTTE, tak perlu simpan stok pun

5. Join TTTE ni satu cara mudah untuk dapat pendapatan pasif seumur hidup

6. Boleh dapat bonus 3 kali sebulan … WOW!

7. Pasaran SANGAT LUAS dan hampir semua orang guna handphone

8. Coverage utk line adalah menggunakan rangkaian CELCOM.. kat mana ada CELCOM, TTTE boleh guna

9. Saya boleh top up di mana sahaja…. guna M2U boleh.. kat seven eleven ada.. kat petronas ada…

10. Dapat perlindungan insurans (PA) RM100K… mana ada telco lain buat macam ni?

11. Dapat kumpul point dan tebus point tu utk tiket AirAsia… yeyey

12. Pendapatan pasif saya boleh diwariskan selagi simkad masih aktif! Satu lagi WOW!

13. Company yg menjalankan perniagaan ni KUAT – Tune Group dan Celcom

14. Saya boleh menaja ikut masa saya – perlahan ke cepat, pilihan saya sendiri…takde paksaan

15. Bukan warganegara Malaysia, ada paspot, pun boleh guna TTTE ni

16. Tak perlu remind sesiapa yang join TTTE utk top up… heheh…

 

Amacam? Menarik tak TTTE ni? Saya berminat juga nak dengar pendapat para pembaca.

 

Terima kasih dan jumpa lagi. 🙂

 

 

Program BIJAK Untuk Pengguna Telefon TTTE

Assalamualaikum & Selamat sejahtera,

Baru baru ni saya ada terjumpa satu program bijak untuk pengguna telefon dan saya pun tak lepaskan peluang untuk melihat dan merasai sendiri menjadi peserta program ini.

Program ini SIMPLE

Dengan bermodalkan tak sampai RM100, kita cuma perlu menukar telco kita sekarang dan guna simkad TTTE (Tune Talk Tone Excel). Kita boleh kekalkan nombor telefon lama kita. Bila dah guna simkad TTTE, perkenalkan TTTE pada orang lain pula. Bila mereka sertai TTTE, guna simkad baru dan top up, kita akan dapat komisyen.

Inilah program yang bakal memberikan kita pendapatan pasif setiap bulan hanya dengan menjadi pengguna telefon yang bijak.

Usah biarkan duit yang kita gunakan untuk penggunaan telefon bimbit habis begitu sahaja kerana dengan terbongkarnya peluang menjana pendapatan pasif melalui TTTE ini, kita bakal menjana pendapatan setiap bulan. Berapa? Bukan saya yang tentukan, tapi anda sebagai pengguna yg akan tentukan pendapatan anda. 🙂

Serba sedikit berkenaan program TTTE ini ada di link ini:

http://prepaidbiz.fardausrahmat.com

http://pendapatanpasif.fardausrahmat.com

 

Sehingga berjumpa lagi! Selamat maju jaya!

 

Terima kasih.

 

 

 

 

Pentingnya MOOD Dalam Penulisan Ebook

Assalamualaikum & Salam sejahtera,

Dah lama tak menulis.. sampaikan nak cari idea pun susaaahhhh… 🙂

Anyway, salah satu cara nak mula menulis ebook / blog / buat kerja apa sekalipun.. mestilah kena ada MOOD..

Penulisan/produk digital yang berkualiti terletak pada maklumat / info yang di jual. Berbaloi atau tidak membeli produk penulisan/digital bergantung kepada kekemasan dan ketepatan maklumat yang ada di dalam produk tersebut. Kadangkala, kita terlalu memberi fokus pada surat jualan, minisite, ecover, emel follow up sehinggakan kita terlupa kepada cara menulis atau mengeluarkan produk itu sendiri.

Sedangkan, apa yang kita akan jual adalah produk digital itu sendiri. Jadi, fokus anda perlulah pada kandungan di dalam ebook itu sendiri. Teknik penulisan perlulah sentiasa kemas dan tepat dengan tujuan anda menulis ebook. Namun, untuk menghasilkan penulisan yang baik, bukanlah mudah.

Fokus adalah penting ketika menulis. Fokus datang dari mood yang baik. Mood yang baik mampu menenangkan minda dan ia membolehkan minda itu sendiri menjadi kreatif untuk menulis. Menulis adalah kemahiran teknikal. Ini bermakna ia perlu di asah untuk di tajamkan kemahirannya.

Untuk memudahkan anda menulis ebook yang baik kualitinya, saya cuba senaraikan tiga cara untuk menenangkan fikiran dan mencari mood ketika menulis.

1. Rehat dan cari ketenangan

Menulis bukanlah seperti mengambil peperiksaan, anda boleh rujuk kembali bahan kajian anda tanpa melakukan kesalahan apa-apa. Jika anda rujuk dan masih tidak dapat cari jalan penyelesaian. Anda tenangkan diri dan berehat sebentar. Selepas segala diri anda tenang, sambung kembali aktiviti menulis anda.

2. Fikir berlawanan

Fikir berlawanan dari yang sepatutnya. Jika anda kehabisan idea, cuba jadi seorang manusia yang sekreatif mungkin. Contohnya, cawan di gunakan untuk meminum, kreatifkan minda anda dengan memikirkan kegunaan cawan untuk tujuan selain minum.

3. Terapkan personaliti

Jika anda tiada mood untuk memulakan penulisan, cuba terapkan sedikit personaliti untuk mencari mood. Katakan anda ingin jadi kaya dan anda mahu menjana pendapatan melalui jualan ebook, anda boleh terapkan keinginan dan angan-angan anda itu di dalam minda. Ambil mood dari khayalan anda itu dan mulakan penulisan dengan segera. Di samping angan-angan, anda juga boleh mengambil mood dengan mendengar lagu kegemaran anda. Muzik sentiasa boleh memberi rangsangan kepada minda kita.

 

Amacam? Saya harap tips ringkas di atas dapat membantu saudara/saudari untuk mencari mood dan seterusnya mula menulis.

 

Terima kasih! 🙂 dan jumpa lagi.

 

 

Cipta App Anda Sendiri – Part II

Salam Sejahtera,

Ingat lagi post saya berkenaan cipta app sendiri? Kalau tak ingat, boleh baca semula kat sini: http://fardausrahmat.com/?p=29

Anda ada:

1. Bisnes?

2. Website / blog?

3. Smartphone?

Pada masa depan, insyaallah PASARAN kita akan berubah… mereka yang berniaga di internet atau pun off-line bisnes, pasti akan mula berkira2 untuk memasarkan perniagaan mereka dalam bentuk MOBILE.

Cuba tengok gambar ni dan fahamkan maksud saya.

AppShareMarket

 

Pada pandangan saya, keadaan pasaran utk setiap jenis perniagaan pada masa akan datang, akan datang dalam bentuk MOBILE. Org ramai akan mula menggunakan smartphone dan mencari info berkenaan produk/servis hanya dari smartphone mereka.

Jadi, masanya telah tiba utk anda yang berniaga ONLINE atau pun OFFLINE utk memikirkan APP yg perlu utk perniagaan anda. DAN MULAKAN MOBILE APP anda sekarang.

Nak cipta MOBILE APP anda sendiri? Boleh google je… bnyk provider yang menyediakan platform utk anda berkreativiti dgn mobile app anda, dan bnyk yg FREE pun… 🙂

Oklah… itu je dulu buat masa ni…

 

Terima kasih.
Fardaus

4 Orang Pakar Nak Kongsi Idea Utk Jadi Pelabur

Salam Sejahtera,

Adakah anda seorang PELABUR atau PELEBUR? Ada beza ke antara pelabur dengan pelebur ni?

Pelabur = Orang yang ada ilmu dalam pelaburan dan melabur di tempat yang betul

Pelebur = Orang yang takde ilmu pelaburan, melabur di tempat salah, dan EKSYEN… konon-konon dia pelabur sejati… padahal, takde satu pun “pelaburan” dia yang menguntungkan…

Apa kena mengena soalan kat atas tu dengan tajuk post saya?

Macam ni…. sebenarnya, saya jumpa peluang untuk sesiapa yg berminat nak jadi pelabur sebenar! 4 orang pakar dalam bidang masing2 nak kongsi ilmu mereka… bukan calang2 orang mereka ni…

Siapa dia 4 orang pakar ni?

1. Cikgu Amir

2. IR Sofian

3. En. Khairul Nizam

4. Dr Shah Razali

Saya tak nak cerita banyak dalam post ni hari ni… kalau berminat nak jumpa diorang, boleh pegi kat sini: www.fardausrahmat.com/jootawan

Mungkin saya akan menulis lagi berkenaan 4 org pakar ni nanti…

 

Thanks.
Fardaus

Cipta APP Anda Sendiri?

Assalamualaikum & Salam Sejahtera,

Telefon smart-phone makin banyak dalam pasaran… komputer yang nipis pun makin banyak di pasaran…

TETAPI… saya dah boleh cipta APP saya sendiri… tak percaya? Download kat sini: FARDAUS APP

Simple je sebenarnya steps nak create APP sendiri ni ye… saya pun dah berkira-kira nak memberikan perkhidmatan buat APP utk sesiapa yang berminat :)… saya caj murah je…

Tapi apa sebenarnya APP ni? App ni sebenarnya kependekan dari perkataan APPLICATION… pendek nya disebut APP..
Kalau para pembaca perasan, smart phone sekarang ni semua boleh download app kan? Samsung ke… nokia ke… blackberry ke… iphone sekali pun… semua boleh download app… game tu pun app juga…

Pencipta apps ni semuanya boleh menjadikan minat mereka sebagai satu sumber pendapatan… pencipta/founder Temple Run.. rasanya dah dapat untung  sangat-sangat banyak… lebih sejuta dah.. sejak mula-mula dia letak dalam iphone…sampai lah skrg ni dah available kat android phone… nampak potensi bisnes APP ni?

Anda bukan programmer? Takde masalah…. saya pun bukan programmer.. tapi saya boleh buat FARDAUS APP
Anda takde masa? Kamon lah… takkan sampai takde masa… bukan buat program susah2 pun… 🙂

 

Anyway… saya sekadar berkongsi cerita dan pengalaman saya sendiri.. kalau anda nampak potensi bisnes APP ni.. bagus lah..
Kalau masih tak faham, kita boleh bercerita kemudian… call saya kat facebook saya: FARDAUS RAHMAT

 

Sampai jumpa lagi nanti…

 

TQ