Nak Sales Korang Laju?

Pembaca Budiman,

Assalamualaikum & Salam Sejahtera,

Awak Nak Sales awak Laju Macam Roket ?

Awak Nak Pukau Jutaan Pelanggan ?

Awak BOLEH dan awak akan ketahui rahsianya :

✅ 100% Zero-Cost Marketing !
✅ Kuasa VIRAL SuperDahsyat !
✅ Lebih Jimat & Menguntungkan !

Nak ?

Terus je lawat website ni.. Saya rekomen!

Rahsia Golden Triangle

Jumpa awak kat sana! 🙂

Rahsia Golden Triangle – Ringkasan Cerita

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

Pembaca budiman,

Kisah sebenar salah seorang client company turnover lebih RM 1 juta.. Annually sebelum jumpa kami, beliau telah menghabiskan 6 angka untuk campaign marketing tahun lepas.

Walau bagaimanapun tahun ini company beliau telah menjimatkan kos marketing hampir RM100,000 dengan gunakan sebuah sistem special di dalam Rahsia Golden Triangle dan kini sedang menambah database pelanggan beliau dengan lebih pantas.

Anda nak tahu rahsianya?

Boleh segera lihat di SINI

Jumpa anda di sana! 🙂

Jangan Abaikan Potensi Tune Talk Tone Excel | TTTE

Assalamualaikum dan salam hormat,

Para pembaca yg budiman,

 

Kita guna handphone kita, tapi bila orang lain top up, kita dapat duit.

Mana ada benda macam ni di dalam dunia?

Ya, betul.

Tak pernah ada perkara macam ni dalam dunia sampai la orang Malaysia sendiri
cipta program HEBAT ini  pada tahun 2010.

Seperti yang dijangkakan, peluang ini merebak seperti gelombang BESAR yang
melanda dan terus melanda.

Lebih 40,000 orang baru sertai program ini bulan lepas dan ianya sentiasa
meningkat. Kalau anda tak beri perhatian sekarang, jangan ketuk kepala
sendiri dan menyesal pada masa akan datang.
Serius.

Anda nak, JOIN DAN BUAT SEKARANG, dan bukannya tunggu orang lain buat baru
anda terkial-kial dan kata:

“Eh, boleh buat duit rupanya!”

Serius saya katakan bahawa inilah peluang bagi sesiapa pun yang ada
RM100 untuk mula membina pendapatan tak masuk akal bermula bulan ini
juga.

Yang paling utama:

1. Ini adalah produk keperluan.

Anda memang dah pakai handphone pun. Kalau dah memang kena keluar duit
setiap bulan utk bayar bil atau top up, kenapa tak masuk aje program ni?
Duit telefon kena keluar juga tapi kali ni anda dapat jana pendapatan semula..
Pendapatan pasif pulak tu.
2. Low Maintenance

Mana nak cari bisnes yang anda kena keluarkan RM20 sahaja untuk maintain?
Sewa kedai pun ribu-ribu setiap bulan.

3. Servis hampir tiada

Kat mana orang top up, anda dapat duit. Sooo… mereka yang sertai program ini
melalui anda tak kacau anda untuk guna telefon mereka. Mereka top up pukul
3 pagi pun anda dapat duit, masa anda tido.

Itu baru permulaan sahaja.

Banyak lagi benefit lain yang saya nak kongsikan tapi biarlah lain kali
pula.

Dan berita baiknya…

Dengar betul-betul…

Dengan ilmu dan pengalaman Tuan Zamri Nanyan, kami telah siapkan satu sistem
untuk pasarkan program ini di internet.

Satu sistem yang seumpama ini tak pernah anda lihat. Carilah di dalam
pasaran tempatan atau luar negara, anda pasti setuju bila anda lihat
sendiri bagaimana program ini berfungsi.

Tapi, walau tiada sistem ini pun sudah ada yang hasilkan 17,000, 40,000, 52,000
malah 240,000 SETIAP BULAN, bayangkan pula apa akan jadi kalau anda ada
sebuah sistem pemasaran yang bakal merebak macam virus?

Gila-gila… huru-hara jadinya bukan?

Soo… kalau anda dah tak sabar, jangan bertangguh lagi. Lihat tawaran saya di:

http://pendapatanpasif.fardausrahmat.com

Isi nama dan email anda dan ambil tindakan hari ini juga!
Ikhlas,
Dari saya

http://pendapatanpasif.fardausrahmat.com

Cipta App Anda Sendiri – Part II

Salam Sejahtera,

Ingat lagi post saya berkenaan cipta app sendiri? Kalau tak ingat, boleh baca semula kat sini: http://fardausrahmat.com/?p=29

Anda ada:

1. Bisnes?

2. Website / blog?

3. Smartphone?

Pada masa depan, insyaallah PASARAN kita akan berubah… mereka yang berniaga di internet atau pun off-line bisnes, pasti akan mula berkira2 untuk memasarkan perniagaan mereka dalam bentuk MOBILE.

Cuba tengok gambar ni dan fahamkan maksud saya.

AppShareMarket

 

Pada pandangan saya, keadaan pasaran utk setiap jenis perniagaan pada masa akan datang, akan datang dalam bentuk MOBILE. Org ramai akan mula menggunakan smartphone dan mencari info berkenaan produk/servis hanya dari smartphone mereka.

Jadi, masanya telah tiba utk anda yang berniaga ONLINE atau pun OFFLINE utk memikirkan APP yg perlu utk perniagaan anda. DAN MULAKAN MOBILE APP anda sekarang.

Nak cipta MOBILE APP anda sendiri? Boleh google je… bnyk provider yang menyediakan platform utk anda berkreativiti dgn mobile app anda, dan bnyk yg FREE pun… 🙂

Oklah… itu je dulu buat masa ni…

 

Terima kasih.
Fardaus

Cipta APP Anda Sendiri?

Assalamualaikum & Salam Sejahtera,

Telefon smart-phone makin banyak dalam pasaran… komputer yang nipis pun makin banyak di pasaran…

TETAPI… saya dah boleh cipta APP saya sendiri… tak percaya? Download kat sini: FARDAUS APP

Simple je sebenarnya steps nak create APP sendiri ni ye… saya pun dah berkira-kira nak memberikan perkhidmatan buat APP utk sesiapa yang berminat :)… saya caj murah je…

Tapi apa sebenarnya APP ni? App ni sebenarnya kependekan dari perkataan APPLICATION… pendek nya disebut APP..
Kalau para pembaca perasan, smart phone sekarang ni semua boleh download app kan? Samsung ke… nokia ke… blackberry ke… iphone sekali pun… semua boleh download app… game tu pun app juga…

Pencipta apps ni semuanya boleh menjadikan minat mereka sebagai satu sumber pendapatan… pencipta/founder Temple Run.. rasanya dah dapat untung  sangat-sangat banyak… lebih sejuta dah.. sejak mula-mula dia letak dalam iphone…sampai lah skrg ni dah available kat android phone… nampak potensi bisnes APP ni?

Anda bukan programmer? Takde masalah…. saya pun bukan programmer.. tapi saya boleh buat FARDAUS APP
Anda takde masa? Kamon lah… takkan sampai takde masa… bukan buat program susah2 pun… 🙂

 

Anyway… saya sekadar berkongsi cerita dan pengalaman saya sendiri.. kalau anda nampak potensi bisnes APP ni.. bagus lah..
Kalau masih tak faham, kita boleh bercerita kemudian… call saya kat facebook saya: FARDAUS RAHMAT

 

Sampai jumpa lagi nanti…

 

TQ