Cipta App Anda Sendiri – Part II

Fardaus Rahmat | Welcome

Cipta App Anda Sendiri – Part II

Salam Sejahtera,

Ingat lagi post saya berkenaan cipta app sendiri? Kalau tak ingat, boleh baca semula kat sini: http://fardausrahmat.com/?p=29

Anda ada:

1. Bisnes?

2. Website / blog?

3. Smartphone?

Pada masa depan, insyaallah PASARAN kita akan berubah… mereka yang berniaga di internet atau pun off-line bisnes, pasti akan mula berkira2 untuk memasarkan perniagaan mereka dalam bentuk MOBILE.

Cuba tengok gambar ni dan fahamkan maksud saya.

AppShareMarket

 

Pada pandangan saya, keadaan pasaran utk setiap jenis perniagaan pada masa akan datang, akan datang dalam bentuk MOBILE. Org ramai akan mula menggunakan smartphone dan mencari info berkenaan produk/servis hanya dari smartphone mereka.

Jadi, masanya telah tiba utk anda yang berniaga ONLINE atau pun OFFLINE utk memikirkan APP yg perlu utk perniagaan anda. DAN MULAKAN MOBILE APP anda sekarang.

Nak cipta MOBILE APP anda sendiri? Boleh google je… bnyk provider yang menyediakan platform utk anda berkreativiti dgn mobile app anda, dan bnyk yg FREE pun… 🙂

Oklah… itu je dulu buat masa ni…

 

Terima kasih.
Fardaus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *