Articles tagged with: handphone sebagai modal

Sambungan Program Bijak untuk pengguna talian TTTE

Assalamualaikum dan salam sejahtera,

Ni sambungan daripada tulisan ringkas saya berkenaan program dan talian handphone Tune Talk Tone Excel, ringkasnya TTTE.

Bawah ni saya kongsikan 16 sebab kenapa saya tukar talian handphone saya dari Digi ke TTTE:

1. Saya boleh kekalkan nombor lama saya… tak perlu tukar tukar nombor telefon sekarang

2. Saya boleh mula berniaga dan perkenalkan kepada kawan kawan tentang TTTE dan potensi nya

3. Saya tak perlu menjual walaupun saya boleh berbuat demikian

4. Kalau saya nak, saya boleh jual simkad TTTE, tak perlu simpan stok pun

5. Join TTTE ni satu cara mudah untuk dapat pendapatan pasif seumur hidup

6. Boleh dapat bonus 3 kali sebulan … WOW!

7. Pasaran SANGAT LUAS dan hampir semua orang guna handphone

8. Coverage utk line adalah menggunakan rangkaian CELCOM.. kat mana ada CELCOM, TTTE boleh guna

9. Saya boleh top up di mana sahaja…. guna M2U boleh.. kat seven eleven ada.. kat petronas ada…

10. Dapat perlindungan insurans (PA) RM100K… mana ada telco lain buat macam ni?

11. Dapat kumpul point dan tebus point tu utk tiket AirAsia… yeyey

12. Pendapatan pasif saya boleh diwariskan selagi simkad masih aktif! Satu lagi WOW!

13. Company yg menjalankan perniagaan ni KUAT – Tune Group dan Celcom

14. Saya boleh menaja ikut masa saya – perlahan ke cepat, pilihan saya sendiri…takde paksaan

15. Bukan warganegara Malaysia, ada paspot, pun boleh guna TTTE ni

16. Tak perlu remind sesiapa yang join TTTE utk top up… heheh…

 

Amacam? Menarik tak TTTE ni? Saya berminat juga nak dengar pendapat para pembaca.

 

Terima kasih dan jumpa lagi. 🙂