Articles tagged with: TTTE

Jangan Abaikan Potensi Tune Talk Tone Excel | TTTE

Assalamualaikum dan salam hormat,

Para pembaca yg budiman,

 

Kita guna handphone kita, tapi bila orang lain top up, kita dapat duit.

Mana ada benda macam ni di dalam dunia?

Ya, betul.

Tak pernah ada perkara macam ni dalam dunia sampai la orang Malaysia sendiri
cipta program HEBAT ini  pada tahun 2010.

Seperti yang dijangkakan, peluang ini merebak seperti gelombang BESAR yang
melanda dan terus melanda.

Lebih 40,000 orang baru sertai program ini bulan lepas dan ianya sentiasa
meningkat. Kalau anda tak beri perhatian sekarang, jangan ketuk kepala
sendiri dan menyesal pada masa akan datang.
Serius.

Anda nak, JOIN DAN BUAT SEKARANG, dan bukannya tunggu orang lain buat baru
anda terkial-kial dan kata:

“Eh, boleh buat duit rupanya!”

Serius saya katakan bahawa inilah peluang bagi sesiapa pun yang ada
RM100 untuk mula membina pendapatan tak masuk akal bermula bulan ini
juga.

Yang paling utama:

1. Ini adalah produk keperluan.

Anda memang dah pakai handphone pun. Kalau dah memang kena keluar duit
setiap bulan utk bayar bil atau top up, kenapa tak masuk aje program ni?
Duit telefon kena keluar juga tapi kali ni anda dapat jana pendapatan semula..
Pendapatan pasif pulak tu.
2. Low Maintenance

Mana nak cari bisnes yang anda kena keluarkan RM20 sahaja untuk maintain?
Sewa kedai pun ribu-ribu setiap bulan.

3. Servis hampir tiada

Kat mana orang top up, anda dapat duit. Sooo… mereka yang sertai program ini
melalui anda tak kacau anda untuk guna telefon mereka. Mereka top up pukul
3 pagi pun anda dapat duit, masa anda tido.

Itu baru permulaan sahaja.

Banyak lagi benefit lain yang saya nak kongsikan tapi biarlah lain kali
pula.

Dan berita baiknya…

Dengar betul-betul…

Dengan ilmu dan pengalaman Tuan Zamri Nanyan, kami telah siapkan satu sistem
untuk pasarkan program ini di internet.

Satu sistem yang seumpama ini tak pernah anda lihat. Carilah di dalam
pasaran tempatan atau luar negara, anda pasti setuju bila anda lihat
sendiri bagaimana program ini berfungsi.

Tapi, walau tiada sistem ini pun sudah ada yang hasilkan 17,000, 40,000, 52,000
malah 240,000 SETIAP BULAN, bayangkan pula apa akan jadi kalau anda ada
sebuah sistem pemasaran yang bakal merebak macam virus?

Gila-gila… huru-hara jadinya bukan?

Soo… kalau anda dah tak sabar, jangan bertangguh lagi. Lihat tawaran saya di:

http://pendapatanpasif.fardausrahmat.com

Isi nama dan email anda dan ambil tindakan hari ini juga!
Ikhlas,
Dari saya

http://pendapatanpasif.fardausrahmat.com

Sambungan Program Bijak untuk pengguna talian TTTE

Assalamualaikum dan salam sejahtera,

Ni sambungan daripada tulisan ringkas saya berkenaan program dan talian handphone Tune Talk Tone Excel, ringkasnya TTTE.

Bawah ni saya kongsikan 16 sebab kenapa saya tukar talian handphone saya dari Digi ke TTTE:

1. Saya boleh kekalkan nombor lama saya… tak perlu tukar tukar nombor telefon sekarang

2. Saya boleh mula berniaga dan perkenalkan kepada kawan kawan tentang TTTE dan potensi nya

3. Saya tak perlu menjual walaupun saya boleh berbuat demikian

4. Kalau saya nak, saya boleh jual simkad TTTE, tak perlu simpan stok pun

5. Join TTTE ni satu cara mudah untuk dapat pendapatan pasif seumur hidup

6. Boleh dapat bonus 3 kali sebulan … WOW!

7. Pasaran SANGAT LUAS dan hampir semua orang guna handphone

8. Coverage utk line adalah menggunakan rangkaian CELCOM.. kat mana ada CELCOM, TTTE boleh guna

9. Saya boleh top up di mana sahaja…. guna M2U boleh.. kat seven eleven ada.. kat petronas ada…

10. Dapat perlindungan insurans (PA) RM100K… mana ada telco lain buat macam ni?

11. Dapat kumpul point dan tebus point tu utk tiket AirAsia… yeyey

12. Pendapatan pasif saya boleh diwariskan selagi simkad masih aktif! Satu lagi WOW!

13. Company yg menjalankan perniagaan ni KUAT – Tune Group dan Celcom

14. Saya boleh menaja ikut masa saya – perlahan ke cepat, pilihan saya sendiri…takde paksaan

15. Bukan warganegara Malaysia, ada paspot, pun boleh guna TTTE ni

16. Tak perlu remind sesiapa yang join TTTE utk top up… heheh…

 

Amacam? Menarik tak TTTE ni? Saya berminat juga nak dengar pendapat para pembaca.

 

Terima kasih dan jumpa lagi. 🙂

 

 

Program BIJAK Untuk Pengguna Telefon TTTE

Assalamualaikum & Selamat sejahtera,

Baru baru ni saya ada terjumpa satu program bijak untuk pengguna telefon dan saya pun tak lepaskan peluang untuk melihat dan merasai sendiri menjadi peserta program ini.

Program ini SIMPLE

Dengan bermodalkan tak sampai RM100, kita cuma perlu menukar telco kita sekarang dan guna simkad TTTE (Tune Talk Tone Excel). Kita boleh kekalkan nombor telefon lama kita. Bila dah guna simkad TTTE, perkenalkan TTTE pada orang lain pula. Bila mereka sertai TTTE, guna simkad baru dan top up, kita akan dapat komisyen.

Inilah program yang bakal memberikan kita pendapatan pasif setiap bulan hanya dengan menjadi pengguna telefon yang bijak.

Usah biarkan duit yang kita gunakan untuk penggunaan telefon bimbit habis begitu sahaja kerana dengan terbongkarnya peluang menjana pendapatan pasif melalui TTTE ini, kita bakal menjana pendapatan setiap bulan. Berapa? Bukan saya yang tentukan, tapi anda sebagai pengguna yg akan tentukan pendapatan anda. 🙂

Serba sedikit berkenaan program TTTE ini ada di link ini:

http://prepaidbiz.fardausrahmat.com

http://pendapatanpasif.fardausrahmat.com

 

Sehingga berjumpa lagi! Selamat maju jaya!

 

Terima kasih.